Trap-Unique traprenovatie

Dress Systeem?

Het bijzondere van het Dress Systeem is dat het na aanbrengen direct begaanbaar is. Door het toepassen van anti-slip rubber is het ook veilig voor kinderen. Het systeem is stabiel, betrouwbaar, zeer duurzaam en geeft een zeer goede geluiddemping. Trap-Unique geeft u daarom maarliefst 30 jaar garantie!
Het Dress Systeem is het enige systeem dat uit losse componenten bestaat en waar altijd een aluminium gepatenteerde strip geplaatst wordt, die de nieuw geplaatste elementen muurvast met elkaar verbindt.

Tevens heeft het systeem als enige anti-slip rubbers, die makkelijk te vervangen zijn en volledig in het Dress Systeem zijn geïntegreerd. Deze hebt u echt nodig aangaande de veiligheid van u en uw kinderen. Dit rubber wordt in het Dress Systeem verwerkt en is haast niet zichtbaar. (dit rubber wordt dus niet bovenop de treden geplakt!)

Dress Systeem  

1. Anti-slip rubber
Deze maakt de openingen tussen trede en voorkant stof- en waterdicht. Ook zorgt deze ervoor dat u niet uitglijdt, zelfs wanneer u op sokken loopt.

2. De voorkant
Classic CPL, in ahorn, eiken, beuken en eiken exclusief. (Hier uitgevoerd in eiken) Op een HDF ondergrond of massief hout in ahorn, beuken of eiken.

3. De traptrede
Deze wordt gemonteerd met een 2 componenten schuimlijm. Deze zorgt ervoor dat de trede vastligt en een dempende werking heeft van 25dB. De traptreden zijn leverbaar in massief hout, CPL en linoleum op een HDF ondergrond.

4. De dress aluminium strip
De gepattenteerde aluminium strip wordt bevestigd aan zowel uw nieuwe als de bestaande trede en vormt de basis van uw traprenovatie voor de boven- en voorkant.

Zoals u merkt biedt het gepatenteerde en uitgekristaliseerde Dress Systeem nogal wat voordelen voor u. Niet voor niets bestaat het Dress Systeem al meer dan 25 jaar en is al meer dan 150.000 maal geplaatst. Tevens is het product ook nog eens fiscaal aftrekbaar!
Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame