Trap-Unique traprenovatie

Uniek zijn is onderscheiden van de rest

Het belangrijkste bij het laten uitvoeren van een traprenovatie is de stabiliteit van uw trap. Uw trap zal voor 90% zeker uit vuren hout bestaan, dit is een zachte houtsoort welke zal bewegen zodra u op de trap loopt.

Dit is echter geen probleem wanneer uw trap is bekleed met tapijt, wanneer uw trap is geschilderd zult u na verloop van tijd zien dat de verf gaat scheuren en dat er kieren ontstaan. Dit komt door het bewegen van uw trap. Deze bewegelijkheid moet uit de trap, daarom is het DRESS SYSTEEM het enige systeem dat die beweging uit uw trap haalt.
Wanneer u een aaneengesloten systeem monteert (vensterbank model), zal er altijd beweging in uw trap blijven bestaan omdat dit systeem verlijmd wordt aan uw bestaande trap en dus meebeweegt met uw oude treden.

Het Dress Systeem daarentegen komt los te liggen van uw bestaande trap doormiddel van onze speciaal ontwikkelde 2 componenten schuimlijm. Samen met het Aluminium stabilisatie profiel zorgt dit ervoor dat uw trap niet meer door veert en na de traprenovatie met het Dress Systeem voelt, alsof u over een stenen trap loopt. Uw nieuwe trap is dusdanig stabiel dat hier een garantie van 30 jaar op zit!

Tevens zorgt onze lijm voor een demping van het geluid met maar liefst 25 decibel reductie. Dit kunt u niet bereiken door het plaatsen van een aaneengesloten systeem (vensterbank model). Niet voor niets is het Dress Systeem reeds meer dan 200.000 keer geplaatst.Klik op de foto's voor een uitvergroting.

Premium-line (MET ANTISLIPRUBBER)

Premium-line noten
Premium-line noten
Premium-line landhuis eiken
Premium-line landhuis eiken
Premium-line grijs white wash
Premium-line grijs white wash
Premium-line wenge CPL
Premium-line wenge CPL
Premium-line wenge CPL
Premium-line wenge CPL
Premium-line ahorn CPL
Premium-line ahorn CPL
Premium-line beuken CPL
Premium-line beuken CPL
Premium-line donker eiken CPL
Premium-line donker eiken CPL
Premium-line licht eiken CPL
Premium-line licht eiken CPL
Premium-line kersen CPL
Premium-line kersen CPL
Premium-line mahonie CPL
Premium-line mahonie CPLAan welke eisen moet uw trap voldoen?

Tegenwoordig heeft een laminaat soort vanaf 5 euro al een gebruiksklasse 31 en 10 jaar garantie op slijtage. Over het algemeen wordt er getest op slijtweerstand. Theoretisch zou een laminaatsoort van 5 euro bijvoorbeeld kunnen volstaan bij u in de woonkamer. Op onze beurt zeggen wij dan: op uw schoenen of uw sokken? Gebruiksklasse zegt dus niet alles. Een laminaatsoort heeft een bepaalde verwachte levensduur. Na jaren komen er putten en krassen in (sommige sneller) en is uw laminaat niet mooi meer! Van slijtage is dan nog nauwelijks sprake. Er zijn meerdere eigenschappen waar een laminaatsoort aan moet voldoen.

Wij kunnen u daar uitgebreid over informeren.
CPL leveren wij in maar liefst 7 kleuren.


Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen