Trap-Unique traprenovatie
Projecten klantreactie en impressies trap unique
Hier vindt u steeds 'échte' voorbeelden uit de praktijk. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om een project wat u aanspreekt, op afspraak, bij onze klant samen met ons te gaan bekijken. Omwille van discretie en privacy noemt Trap-Unique in voorkomende gevallen alleen de naam of plaats waar de opdracht is uitgevoerd. Echter proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvoering, materialen en techniek.

De prachtige trap die Trap Unique heeft geplaatst
is echt de finishing touch in ons interieur

Een behoorlijke verbouwing van onze beneden verdieping stond al even gepland. Een ook onze trap was aan een noodzakelijke opknapbeurt toe. We werden getipt door een kennis op het bedrijf Trap Unique en die tip bleek goud waard. Een heel persoonlijke aanpak, topkwaliteit werk en een heel keurige planning waren het resultaat. Bovendien een werkelijk prachtige trap met oog voor elk belangrijk detail en een meer dan eerlijk en interessant prijskaartje. Meer konden wij ons niet wensen vooraf. Marco en Trap Unique bedankt voor het goede werk.

Fam. Marsman, Drunen

Uitvoering: open trap welke rondom is bekleedt met CPL Premium Line in de kleur Wengé. De trapleuning is uitgevoerd in RVS.

Foto's project Familie Marsman uit Drunen

Klik op een afbeelding voor een uitvergroting.


< TERUG
Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws

Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame