Trap-Unique traprenovatie
Hier vindt u steeds 'échte' voorbeelden uit de praktijk. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om een project wat u aanspreekt, op afspraak, bij onze klant samen met ons te gaan bekijken. Omwille van discretie en privacy noemen wij in voorkomende gevallen alleen de naam of plaats waar de opdracht is uitgevoerd. Echter proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvoering, materialen en techniek.

Persoonlijke reacties in eigen woorden van onze klanten:

Ga naar pagina   1   2   3  4  5
 
Naam: Mariska uit Breda
Heej Marco, Wat zijn we blij met onze trappen en het laminaat wat je hebt gelegd in de slaapkamers. Je hebt het echt perfect gedaan. Het is een plaatje om naar te kijken en fijn om op te lopen. Het waren 4 vroege dagen, ik begon er net aan te wennen en toen was het al helemaal klaar, hihi. Gr. Mariska en Marc
 
Naam: Wil en Carien uit Esbeek
Marco, bedankt voor het renoveren van de trap! Ondanks je koude vingers ziet het er heel netjes uit. Wij hebben een prachtige en vooral ook onderhoudsvrije trap. Bedankt!
 
Naam: Sjaak en Marianne uit Oostbrug Marco en Jurjen.
Bedankt voor het renoveren van de 2e trap. Helaas hebben we er geen meer. Het is nu echt af! Bedankt voor het mooie boeket. Prettige feestdagen en een fantastisch 2010 voor jullie en de families. Groeten uit Zeeland.
 
Naam: Joris en Renske uit Heesch
Hallo Marco, Super bedankt voor de twee mooie trappen! Mooier dan we durfden te hopen. Daar gaan we elke dag van genieten!
 
Naam: Walter en Jose uit Alphen
Marco bedankt, voor de mooie trap die we nu hebben, we zijn er trots op! En dat mag jij ook zijn, met het vakwerk dat je levert. Je bent een echte vakman, we zullen je naam doorgeven als er iemand interesse heeft in een nieuwe trap!
 
Naam: Patricia en Joep uit Goirle
Marco bedankt voor het mooie werk dat je geleverd hebt; de trap ziet er echt schitterend uit. Ik vind je een vakman kundig, iemand die met je meedenkt en de boel ook keurig achterlaat. Top!
 
Naam: Erwin en Belinda uit Tilburg
Marco, bedankt voor onze twee prachtige trappen. Het is mooier geworden dan we hadden durven hopen. Zelden een vakman meegemaakt die zo nauwkeurig, netjes en bovendien echt hard werkt. Hier gaan we dagelijks plezier van hebben, zeker weten. Meer dan uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. We gaan je zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank.
 
Naam: Jac en Adje Rokx uit St. Willebrord
Hoi Marco. Het plezier wat jij in je werk hebt zien wij elke dag weer in onze 2 trappen terug, wat ’n vakmanschap!!! Alles is tot in de puntjes afgewerkt. En daar komt nog bij dat je ’n bijzonder plezierig mens bent om over de vloer te hebben. Groetjes, Jac en Adje Rokx
 
Ga naar pagina   1   2   3  4  5

Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame