Trap-Unique traprenovatie
Hier vindt u steeds 'échte' voorbeelden uit de praktijk. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om een project wat u aanspreekt, op afspraak, bij onze klant samen met ons te gaan bekijken. Omwille van discretie en privacy noemen wij in voorkomende gevallen alleen de naam of plaats waar de opdracht is uitgevoerd. Echter proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvoering, materialen en techniek.

Persoonlijke reacties in eigen woorden van onze klanten:

Ga naar pagina   1   2   3  4  5
 
Naam: Martin van Steijn uit Waspik
Marco je hebt in twee dagen netjes werk afgeleverd een mooie trap met overloop in de kleur eiken exclusief. Je advies om hiervoor te kiezen was juist vandaar dat wij nu kunnen pronken met een mooie trap en overloop. Ook na het werk heb je alles netjes opgeruimd hiervoor onze dank. We zullen je werk zeker bij andere mensen aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Anja & Martin
 
Naam: Fam. Luyten uit Made
We zijn tevreden dat we een mooi trapje hebben nu we jullie over de vloer hebben gehad.
 
Naam: Margo Luysterburg en Vincent Hemel uit Alphen
Hallo Marco, wat heb jij perfect werk afgeleverd!! Wij zijn zo ontzettend blij met onze super mooie trap! Ik had niet gedacht dat het er zo prachtig uit zou komen te zien. De kleurkeuze is helemaal goed uitgepakt, dankzij jouw adviezen. En onze complimenten voor je geweldige nette en zeer zorgvuldige werkwijze. Ongelofelijk, wat een precieze afwerking. We hebben al veel mensen over de vloer gehad om al je werk te bewonderen en wij bevelen je ten zeerste aan. Oja, en nog bedankt voor de prachtige bos bloemen, wat een leuke verrassing. Goetjes Margo & Vincent.
 
Naam: Gerrit en Riekie uit Oploo
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van Trap-Unique. Nog bedankt voor de mooie bloemen.
 
Naam: Michel en Ilse uit Tilburg
Marco heeft bij ons ook prima werk afgeleverd! Een vieze lelijke trap is een supermooie trap geworden. Het is de eyecatcher van het huis. We zijn er superblij mee. Bedankt!!!
 
Naam: Erik en Elle uit Tilburg
Ooit een “klusjesman” gezien die zelft de stoep stofzuigt als hij klaar is met zijn vakwerk? Wij wel : Marco. We zijn meer dan blij met onze twee nieuwe trappen en overloop. We denken erover entree te heffen voor iedereen die ze wil bezichtigen. We dubben nog over de prijs. Marco en collega Jurjen zijn aangenaam aanwezig in huis. Verder weinig toe te voegen aan alle andere complimenten ( we verdachten Marco er eerst van al die geweldige berichten zelf te hebben geplaatst op de website, maar inmiddels weten we beter).
 
Naam: C. Dudok uit Lage Zwaluwe
Door Marco is in twee dagen tijd onze trap alsmede de hal omgetoverd tot een plaatje om van te smullen. Bij iedereen die nu bij ons binnen komt valt zijn mond van verbazing open, hoe mooi het is geworden. Wij zijn dan ook over zijn VAKWERK zeeeeer tevreden. Een open trap rondom bekleed met de kleur wengé. Onze kennissenkring zullen wij dan ook Trap- Unique aanbevelen.
 
Naam: Ilse van Gestel uit Tilburg
Marco is een vakman en heeft handen van goud, daarmee renoveert hij trappen met out! Het is een hele uitgave in deze dure tijd, maar geloof me u krijgt beslist geen spijt! Dus wilt u tot traprenovatie overgaan, laat Marco dan zijn gang maar gaan!
 
Ga naar pagina   1   2   3  4  5

Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame