Trap-Unique traprenovatie
Hier vindt u steeds 'échte' voorbeelden uit de praktijk. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om een project wat u aanspreekt, op afspraak, bij onze klant samen met ons te gaan bekijken. Omwille van discretie en privacy noemen wij in voorkomende gevallen alleen de naam of plaats waar de opdracht is uitgevoerd. Echter proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvoering, materialen en techniek.

Persoonlijke reacties in eigen woorden van onze klanten:

Ga naar pagina   1   2   3  4  5
 
Naam: Familie Smulders uit Ulicoten
Op onze trap zat een blauw tapijt wat echt niet meer mooi was, en aangezien we het hele huis aan het verbouwen zijn konden we de trap onmogelijk niet meepakken. Door een stuk in een krant, bouwen en wonen, zijn we bij Trap- Unique uitgekomen, op de website gekeken en een afspraak gemaakt. We kregen een goede uitleg en er werd van alles op onze trap gelegd. De prijs was echter wel even schrikken dus we waren erg benieuwd naar het resultaat. En we moeten zeggen, dat het resultaat er echt zeker mag zijn, want we hebben nu echt een prachtige trap die gemakkelijk schoon te houden is en daadwerkelijk geluidsdempend is. Trap- Unique vinden wij zeker een aanrader dus bij deze bedankt voor onze prachtige trap!
 
Naam: Marije uit Tilburg
Ik ben meer dan tevreden over het vakwerk dat is geleverd door Trap- Unique Tilburg / Marco. Marco heeft er in eerste instantie voor gezorgd dat de eikenhouten planken voor de trap dezelfde kleur kregen als de geloogde, witgeoliede parket in mijn woonkamer. Met uiterste precisie zijn daarna de traptreden op maat gezaagd ( buiten, dus geen rommel in huis ) en zorgvuldig en geluiddempend vastgelijmd. Met veel genoegen ren ik nu mijn eiken wit geoliede traptreden op en af. Traprenovatie door Trap-Unique is een echte aanrader. Bericht van een blije Marije!!
 
Naam: Diana & Jesse uit Boxmeer
Marco, je hebt prachtwerk geleverd. Ik krijg alleen maar goede complimenten over onze ‘nieuwe’ trap. De afwerking is bewonderenswaardig, heel strak! Jesse rent op en af, zelfs op sokken is het niet glad. En ik ben zeer tevreden met de kleur. Nogmaals bedankt!
 
Naam: Helma en Frans uit Reusel
Hey Marco, wat heb je samen met Jurgen een vakwerk afgeleverd.
In twee dagen van een oude stoffige trap naar een nieuwe ahorn trap, waar je inderdaad weinig op ziet. En ook nog bedankt voor de mooie bos bloemen, daar kan Frans nog iets van leren!!
 
Naam: Henk en Marilou uit Oss
Van aftandse vloerbedekking naar een mooie trap die past in ons huis, gebouwd in 1931. Lang zitten dubben wat te doen. Eigenlijk wilden we een strakke witte trap. Nergens konden we die vinden bij traprenovatie bedrijven. Op de website van Trap-Unique dachten we te vinden wat we zochten. Snel een afspraak gemaakt. Marco vertelde dat onze kleurwens onmogelijk was. Daarop liet hij wat mogelijkheden zien. We kozen voor donkere treden met lichte tussenstukken. Steeds twijfels gehouden, maar nu het eindresultaat zichtbaar is, zijn we uitermate tevreden. En al zeker over de service en werkwijze van Marco.
 
Naam: Maarten, Nancy & Justin uit Breda
Marco heeft bij ons 2 trappen gedaan. Het is een vakman die zijn afspraken nakomt. We zijn blij we hem hebben gevonden via internet en ook voor zijn werk hebben gekozen. Als u van plan bent om een trap te laten renoveren, twijfel dan niet om Marco te laten komen. Wij genieten er weer welke dag van. Marco bedankt!!!
 
Naam: Arno en Toos van den Heuvel uit Middelbeers
Wat zijn we trots op onze nieuwe trap. Alle lof voor zo’n vakman die dit zo prachtig gemaakt heeft. We hebben nu voor een relatief kleine investering een grote meerwaarde. Onze zoon is allergisch voor huisstofmijt en dan is zo’n trap ideaal, omdat hij niet stoft en gemakkelijk zuiver te houden is. Dus ook uitermate geschikt voor cara- patiënten. We hadden een oude gammele trap, die nu verandert is in een zeer mooie, stevige, geluidsarme trap. De enige spijt die we hebben is dat we het al niet veel eerder hebben laten doen.
 
Naam: Jennie en Johan van Dijk uit Roosendaal
Via het internet uitgekomen bij de Firma Dress Trap Unique. Voor info en alle andere vragen, een afspraak gemaakt met de heer M. Engel ondertussen hebben we ongeveer driekwart van het gastenboek gelezen ( wat een info ). Deze Mijnheer M. Engel kwam en wist al onze vragen te beantwoorden, overtuigd van zijn kunnen zijn we tot een overeenkomst gekomen. De verwachtingen waren bij ons hoog gespannen voor deze trap renovatie. Marco heeft een grandioos staaltje werk afgeleverd. De trap ziet er perfect uit en de afwerking is formidabel ( de naadjes zijn er niet, het past allemaal perfect) daar komt nog bij dat hij alles, maar dan ook echt alles netjes opruimt. Marco, Toppie! Je hebt ons blij gemaakt met een geweldige mooie trap, het is een lust voor het oog. Marco nogmaals bedankt voor een stuk VAKWERK.
 
Ga naar pagina   1   2   3  4  5

Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame