Trap-Unique traprenovatie
Hier vindt u steeds 'échte' voorbeelden uit de praktijk. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om een project wat u aanspreekt, op afspraak, bij onze klant samen met ons te gaan bekijken. Omwille van discretie en privacy noemen wij in voorkomende gevallen alleen de naam of plaats waar de opdracht is uitgevoerd. Echter proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvoering, materialen en techniek.

Persoonlijke reacties in eigen woorden van onze klanten:

Ga naar pagina   1   2   3  4  5
 
Naam: Tamara en Richard uit Sint-Michielsgestel
Tja, wat kunnen we nog toevoegen aan dit gastenboek, geloof dat alles al geschreven is. Onze verwachtingen waren dan ook vrij hoog na het leven van alle positieve berichten en ze zijn ook zeker waar gemaakt!!!! Weer een zeer tevreden klant erbij. Marco bedankt!
 
Naam: W. Rijpert uit Tilburg
In 2006 verhuisd naar het huidige adres. Heel het huis opgeknapt behalve…. De trap. We wisten niet hoe, tot we het adres van Trap-Unique kregen van een familielid. Na een grondige uitleg van het systeem door Marco waren we overtuigd. Een goed en degelijk systeem wat vakkundig wordt gelegd. Vakmanschap! Ons huis is nu echt af!
 
Naam: A. Brehm uit Tilburg
Wij wilden van onze vloerbedekking op de trap af, dan is er maar één oplossing, NIET van…… stairs maar van……… stairs dat kan dan alleen maar een systeem zijn van DRESS door Trap-Unique maar ook uniek, Marco klasse. Er luidt een gezegde “zeg het voort zeg het voort” nu dat zullen we zeker doen.
 
Naam: Bert en Diana uit Oisterwijk
Niks dan lof voor Marco en zijn traprenovatie! Met beleid en deskundigheid is hij heel rustig onze trap te lijf gegaan en heeft er een beauty van gemaakt! We zijn hartstikke blij dat we de keuze voor Trap-Unique hebben gemaakt!!
 
Naam: Elly & Erik van Rij uit Ettenleur
Wat moet je met een trap als je daar niet traditioneel vloerbedekking op wilt en toch een goed langdurige kwaliteit bekleding? Wij kwamen uit bij Trap Unique, en vanaf het eerste moment van offerte tot aan de afwerking en oplevering hebben we een zeer goede kwaliteit gekregen. Prima samenwerking en plezierig om deze klus te laten doen…. UITMUNTEND!!!
 
Naam: Max en Anna uit Oisterwijk
Goed vakwerk afgeleverd Marco, bedankt! En ook nog zorgvuldig met het huis, alles schoon achter gelaten, vriendelijk in omgang en alles volgens afspraak. Werkelijk met recht UNIQUE! Vooraf de trap schoonmaken was wel een pokkenwerk, zou fijn zijn als zich daar nog eens iemand anders voor aan zou bieden.
 
Naam: Sonja & Mark Butzelaar- Mekking uit Boxtel
Goede kwaliteit trap geworden, mooie sprekende kleur hout, netjes en super snel gewerkt en alles keurig afgerond + opgeruimd in anderhalve dag! Klasse!
 
Naam: Rosemarie en Peter van Bavel uit Gilze
Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Het is echt supermooi geworden! De open trap rondom bekleed, de overloop en de trap naar beneden. Een giga karwei! Maar wel binnen de afgesproken tijden en tot in de puntjes afgewerkt. Marco liet nog geen spaandertje hout achter, zo netjes! Zijn werk is zijn visitekaartje. Bedankt Marco!
 
Ga naar pagina   1   2   3  4  5

Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame