Trap-Unique traprenovatie

Trap-Unique

Even voorstellen... Trap-Unique
Marco Engel is oprichter van de firma Dress Trap-Unique in Tilburg NB en is gespecialiseerd in het bekleden en renoveren van elke nieuwe of oude trap. Het maakt niet uit of u een open of dichte trap heeft en of het een bestaande of nieuwe trap is. Ons systeem kan worden gemonteerd op zowel houten, betonnen als stalen trappen.
Onze showroom
De showroom van Trap-Unique vindt u niet online. Onze showroom ligt verspreid over geheel Europa. Onze showroom ligt namelijk bij al onze klanten die u voor zijn gegaan en die inmiddels tot volle tevredenheid een prachtige trap hebben besteld bij Trap-Unique.

Wanneer u twijfels hebt betreffende het Dress Systeem of over onze werkzaamheden, kunnen wij u makkelijk in contact brengen met een van onze klanten. Een telefoontje naar een tevreden klant bij u in de buurt zegt immers meer dan menig verhaal. U kunt dan direct van onze klanten horen wat u kunt verwachten van het Dress systeem en Trap-Unique.

Wat maakt het Dress Systeem nu zo speciaal en onderscheiden wij ons van andere traprenovatie bedrijven?
Het Dress Systeem komt uit Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor traprenovatie(bekleding). Het Dress Systeem bestaat uit een aantal verschillende componenten zoals:
| De trede
| De gepatenteerde aluminium lijst
| De voorkant
| Het anti-slip rubber

Het anti-slip rubber zorgt voor de veiligheid van uw trap.
Tijdens de montage wordt de aluminium lijst op de nieuwe trede gelijmd en geschroefd. Vervolgens wordt dit met de twee-componenten schuimlijm op de oude trede gelijmd. Als laatste wordt de nieuwe trede vastgeschroefd. Hierdoor ontstaat er een vaste verbinding. Bij andere systemen wordt de trede alleen verlijmd. Daardoor zal er altijd beweging in de trede blijven. Dit is bij het Dress Systeem uitgesloten! Als alle treden zijn gemonteerd worden de losse voorkanten (neuzen) en de anti-slip rubbers geplaatst. Mede door deze speciale afwerking onderscheiden wij ons van de rest. Dress Holland is het Nederlandse bedrijf achter het Europees gepatenteerde Dress Systeem.

Dress Holland voorziet de geselecteerde leveranciers van de Dress producten voor hun klanten en ondersteund waar nodig. Zo blijft het Dress Systeem kwalitatief gewaarborgd van begin tot eind.
Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame