Trap-Unique traprenovatie
Modern design trapleuningen

Trapleuningen

De finishing touch van uw trap zijn perfect passende trapleuningen. Ook hierbij is de materiaalkeuze en kleur enorm belangrijk en wij, Trap-Unique, kunnen u alle mogelijkheden perfect presenteren tijdens een vrijblijvend persoonlijk bezoek van ons. Ook op het gebied van verlichting zijn er bijzonder interessante toepassingen op het gebied van comfort, veiligheid en design.

Flexofit – dat ziet er mooi uit!

Handgrepen en leuningen voor de trap, kamer, badkamer en toilet. Het gepatenteerde systeem Flexofit bestaat uit een aantal onderdelen zoals hoekstukken, leuningdragers, t-stukken, leuningen en flexibele koppelstukken. De stalen leuning kent een doorsnede van 35 mm en is voorzien van een hoogwaardig fineer verkrijgbaar in de kleuren beuken, notenhout, zwart/zilver, wortelnoothout, wit, groen, en rood. Tevens is er de mogelijkheid om in dit systeem een RVS trapleuning te gebruiken. Door de combinatie van de koppelstukken, hoekstukken en leuningdragers die in de kleuren zwart, chroom en zilver leverbaar zijn krijgt het een moderne en chique uitstraling. Het Flexofit systeem laat zich snel en eenvoudig monteren.


Met Flexofit zit je altijd goed:

| Aansluitend en een goede grip
| Modern design in verschillende kleurmogelijkheden
| Flexibiliteit en een hoge stabiliteit
| Door het hoogwaardige fineer een warme grip
| Tevens mogelijk met LED verlichting


kleuren trapleuningen

Moderne 44 mm doorsnede RVS leuningen met LED techniek

De LED verlichting wordt in de leuning aangebracht en verlicht de plaatsen die u wilt. Dit is niet alleen mooi maar brengt tevens een stukje veiligheid op de trap. Het systeem kent een laag stroomverbruik en een lange levensduur van wel 50.000 uur. De LED verlichting is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, geel, rood en groen. Veiligheid voorop! Als u extra veiligheid aan wilt brengen kunt u gebruik maken van verschillende kleuren en vormen die het systeem kent. In bijvoorbeeld een ziekenhuis of een bejaardenhuis kan aan het einde van een leuning een ronde kogel geplaatst worden wat duidt op het einde van de leuning en de trap. Kortom ook in dit systeem voldoende mogelijkheden en materiaalsoorten om extra veiligheid te garanderen.
Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws
Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame