Trap-Unique traprenovatie
Projecten klantreactie en impressies trap unique
Hier vindt u steeds '├ęchte' voorbeelden uit de praktijk. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om een project wat u aanspreekt, op afspraak, bij onze klant samen met ons te gaan bekijken. Omwille van discretie en privacy noemt Trap-Unique in voorkomende gevallen alleen de naam of plaats waar de opdracht is uitgevoerd. Echter proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvoering, materialen en techniek.

Marco Engel heeft een uitgebreid werkgebied wat hem recent bracht in het zeeuwse Dirksland


Serviceflat Vroonlande in Dirksland heeft weer een compleet vernieuwde trap. Vroonlande is een serviceflat met maar liefst 101 woningen, zowel koop als huur. Naast de appartementen zijn er ook openbare ruimtes, een recreatiezaal, een kapsalon en een biljartkamer. Marco Engel heeft een mooie klus geklaard in dit veelzijdige gebouw. Dankzij de aanpak van Trap Unique kunnen de bewoners en personeel weer veilig de trap gebruiken en is het esthetisch aanzicht ook weer helemaal van deze tijd. Oude meranti treden zijn verwijderd en vervangen door 3 cm massief eiken natuurlijk voorzien van antisliprubber. Alweer een trapmetamorfose die staat en de directie van Serviceflat Vroonlande heeft persoonlijk aangegeven zeer tevreden te zijn over de aanpak, de kwaliteit van het geleverde werk en vooral de snelheid van het project.

Uitvoering: oude meranti traptreden vervangen door 3 cm massief eiken bloktreden met antislip rubber. Ook zijn de stootborden bekleedt met massief eiken.

Foto's project Serviceflat Vroonlande in Dirksland

Klik op een afbeelding voor een uitvergroting.


< TERUG
Trap-Unique stalen trap
Trap-Unique klantreacties
Trap-Unique nieuws

Trap kleurstalen

Van Boxtel Reclame
© Van Boxtel Reclame